Olvasónk fotózta le az új Rolls-Royce-t

Álcázva szállítják a még nem is létező Rolls-Royce Ghost tesztautót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Exkluzív fotókat kaptunk a Rolls-Royce készülő új limzuinjáról. Vélhetően a Ghost új változatát láthatjuk az alapos álcázás alatt.


Mindig érdekes egy-egy álcázott autóról készült fotót nézegetve találgatni, vajon milyen modellt rejthet a fólia. Ebben az esetben ez most nem is akkora kérdés, hiszen a jókora hűtőmaszkból és az elnyújtott, letisztult, de jellegzetes karosszériáról könnyen megmondható, hogy egy Rolls-Royce modellről van szó. Olvasónk a müncheni reptéren fotózta le a még készülő új modellt, mely a Phantomnál szolidabb formákat elnézve vélhetően már az új Ghost lesz.
Hirdetés

A Ghostról is azt híresztelik, hogy már a Cullinan és a Phantom alatt is található új, moduláris padlólemezre épül. Várhatóan már ennél a modellnél is jelentős százalékban alkalmaznak alumíniumot a karosszériánál, így vélhetően könnyebb lesz elődjénél. Hajtásláncáról is vannak már találgatások, miszerint a BMW és a Rolls-Royce által közösen fejlesztett és alkalmazott 6,6 literes V12-es blokkot kapja, akárcsak a BMW M760Li modellje. Ehhez összkerékhajtást nem, de összkerékkormányzást vélhetően kap.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?