Óriástökökkel reklámozza új pickupját a Toyota

Különös tesztnek vetette alá a Toyota a Tundrát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A most szeptemberben bemutatott Toyota Tundrát vetette meglehetősen furcsa teszt alá a japán gyártó, de nem ez volt a legextrémebb, amit valaha kitaláltak a marketing részlegen.

Szeptemberben mutatta be hivatalosan a Toyota a Tundra legújabb, harmadik generációját. A modell egyértelműen az amerikai piacra készült, és ezt a gyártó nem is fél kihangsúlyozni. Az észak-amerikai régióban igen népszerű óriástök termesztést használta fel ezúttal a Toyota, hogy kicsit népszerűsítse az érkező haszonjárművet, amelyet ezúttal óriástökök szállításához vetettek be.
Hirdetés
Az előző generáció is átesett hasonló, őrült teszten, akkor egy űrsiklót vontattak át egy autópályahídon, mely a vontatáshoz szükséges vázszerkezettel együtt 120 tonnát nyomott. Ugyan jelen esetben nem ismert, hogy a szállítmány milyen súlyú, a gyártó szerint az új pick-up hasznos terhelhetősége 860 kilogramm, de vontatni akár 5,3 tonnát is képes.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?