Párban járnak a kanárisárga utcai harcosok

Mercedes-Ducati: SLK 55 AMG és Streetfighter 848 párban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A csontfekete Diavel után ezúttal valamivel vidámabb szín jellemzi az autó- és a motorgyártó közösködésének legújabb termékeit.


Az AMG stílusban felöltöztetett Ducati Diavel különkiadás után megjelent az autógyártó és a Ducati együttműködésének következő fázisa.
Ezúttal kétszereplős a történet, a páros egyik tagja egy Mercedes SLK 55 AMG, a másik egy Ducati Streetfighter, közös pontjuk pedig a Streetfighter-sárga fényezés. Az SLK 55 AMG a karosszérián kívül a sportülések, a kormánykerék és a műszerfal varrásain is viseli az utcai harcosok sárgáját, küszöbjei pedig ilyen fényben derengő háttérvilágítást kaptak.
Hirdetés
A dizájnon kívül nem nyúltak a két modellhez, mivel az SLK 55 AMG kabrió 422 és a Streetfighter 848 kódú speedbike 132 lóerejét is elegendőnek találták. A két járművet a Bolognai Autókiállításon mutatták be, ahol a Ducati azt is bejelentette, hogy folytatja autóflottája Mercedesekre történő cseréjét.
Arról nincs hírünk, hogy a páros valamelyik tagjának megvásárlása feljogosít-e bármilyen kedvezményre a másik megvétele esetén, de a két gép nyilvánvalóan párban mutat jól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?