Péntektől már megint drágábban tankolhatunk

Ismét a benzin kapja a nagyobb áremelést, továbbra is a gázolajért kell többet fizetni

A szerdai áremelést pénteken újabb, szerényebb mértékű követi, ismét "másfélszer akkora" emelést kap a benzin, mint az amúgy drágább gázolaj.

Csökken a benzin és a gázolaj közötti árkülönbség, hiszen míg szerdán literenkénti 6 forinttal drágult a benzin, 4 forinttal a gázolaj, pénteken a Holtankoljak.hu értesülése szerint további 3 forinttal kerül feljebb a benzin, 2-vel a gázolaj ára. A jelenleg átlagosan 408-410 forintos benzinár így péntektől már 410-413 forintos magasságban lesz, csupán a hagyományos 95-ösnél, a prémium termékek pedig még drágábbak. A gázolaj jellemző literára a 424-425 forintos szintről 426-427 forintra nő. A fixen belőhetetlen átlagárakból is láthatóan óriási, 40-50 forintos szórás tapasztalható az egyes töltőállomások között, a drágább helyeken, mint például az autópályák mentén már nincs üzemanyag 450 forintos literár alatt, így azon túl, hogy érdemes időben, előre tankolni, továbbra is leginkább a töltés helyére ajánlott figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?