Péntektől még olcsóbban tankolhatunk, főként benzint

Tovább csökkennek az üzemanyagárak, ám a dízelé továbbra is vastagon 400 forint felett marad

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Folytatódik az üzemanyagárak csökkenése, a szerdai mérséklést a benzin esetén szerényebb, a gázolajnál jelentősebb követi pénteken.


Miként arról beszámoltunk, szerdán a benzin ára 7, a gázolajé 2 forinttal csökkent. Pénteken a Holtankoljak.hu információi szerint egy újabb, a benzin esetén egy hajszálnyit visszafogottabb, 5 forintos, míg a gázolajnál a korábbinál jelentősebb, ám a benzinénél szerényebb, 3 forintos ármérséklés következik.
Hirdetés

Péntektől, azaz a közelgő hosszú hétvégére már 394 forintos átlagáron tölthetjük a 95-öst, míg a gázolaj átlagára 429-430 forintra apad. Az egyes töltőállomások között természetesen továbbra is marad az igen jelentős, akár literenkénti 40-50 forintos árkülönbség, így a drágább helyeken a dízel ára továbbra is átlépheti az egykori, 2012-ben adódott 450 forintos csúcsszintet is. Utóbbi kapcsán pedig hiába az e heti árcsökkenés, nem zárható ki, hogy idén újabb rekordot hoz az üzemanyagok ára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?