Peugeot 107 lakóautó – Merjünk kicsit álmodni!

Nem feltétlen kell furgon, két főnek egy miniautó is elég, ha csak alvásról van szó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pillanatok alatt, fillérekből készült el a Peugeot 107 lakóautó verziója, ami ugyan messze van az otthon komfortjától, de alvásra kiváló.

A koronavírus járvány előtérbe helyezte az egyénit a közösségivel szemben, így a lakóautózás népszerűsége is nőtt az elmúlt másfél-két évben, arról nem is beszélve, hogy a szállodák zárt ajtókkal voltak kénytelenek átvészelni a pandémiát. A négy keréken guruló szállás egy brit kisfiú érdeklődést is felkeltette, ám a család nem engedhetett meg magának egy igazi lakóbuszt. Ezért a családfő kreatív megoldáshoz folyamodott, és abból főzött, ami volt.
Hirdetés
A választása a saját, munkába járáshoz használt Peugeot 107-esére esett, ebből faragott háztáji lakóautót. A kisautót az európai igények minimumának kiszolgálására tervezték, így maximum négy fő és elenyésző mennyiségű csomagjuk fér el a fedélzeten, lakhatási célokra egyáltalán nem gondoltak a tervezők. Az apukát ez egyáltalán nem zavarta, kihozta a maximumot a francia törpéből. A hátsó sort előre, az elsőt hátra döntötte, így egy nagyjából sík felület lett az eredmény. Ám az ezen való alvás csak fakíroknak ajánlható, ezért néhány furnérlap segítségével varázsolta síkká az utasteret. Erre a felületre egy felfújható matrac került, a világosságtól pedig függönyök óvják a kabint. A kisautó elengedő helyet nyújt két főnek, főleg úgy, hogy abból az egyik gyerek. Az átalakítás gyorsan és olcsón kivitelezhető, csak 25 ezer forintot és hat munkaórát emésztett fel a 107-es hálószobává formálása.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?