Podcast: ismét mesélünk egy kicsit a hét autós történéseiről

E10, hibridek, Ford Puma és Opel Grandland X - heti podcastunk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E héten sem blicceltük a podcast-gyártást, szóban is elmondjuk mindazt, amivel a héten foglalkoztunk, meg egy kicsit többet is. Hallgassátok!

Messze nem egyszerű találni, szakítani egy órát, amikor a szerkesztőségből együttesen le tudunk ülni és át tudjuk beszélni a hét legfontosabb - természetesen autós - történéseit, de immár másodjára is megtettük. Az Autónavigátor podcast első adásával múlt héten debütáltunk, most pedig az autópiacról, hibridekről, E10 üzemanyagról, az új Ford Pumáról, az Opel Grandland X Hybridről, valamint a már mindenképp elektromos smartokról beszélgettünk.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2020.01.29. at 11:06
  Permalink

  A témák jók, a kivitelezés még nem teljesen.
  Zenét 8-as hangerőn hallgatok telefonról, a podcastot 15 és 20 között; attól függ hogy a mikrofontól épp mennyire távol lévő ember beszél. A másik probléma hogy a mikrofont valami puha, rezgéscsillapítóra kellene (tőletek kb egyenlő távolságra ha egy mikrofon van) rakni, mert néha hangosabbak az egyéb zajok (laptop kezelés?) mint a beszélő, ami elég zavaró (főleg ebben az adásban).
  Az külön bónusz lenne, ha esetleg nem csak letölthető fileként szerepelne, hanem podcastként (a podcast app a lejátszottakat törölhet automatikusan, plusz könnyű követni, letölteni aki offline hallgatná, és nem a zenelejátszó listába rondít bele a letöltött hangfájl).

  További jó munkát!

Vélemény, hozzászólás?