Podcast: vajon miért vett Tünde Toyota helyett Volvót ismét?

Egy autóvásárlás tanulságos története - e heti podcastunkban

Kolléganőnk egy Volvóra váltott Toyota után, majd ismét Toyota, ráadásul egy Prius vásárlásán gondolkodott, aztán mégis Volvo lett belőle ismét. Vajon miért?

Nálunk, csapaton belül minden az autókról szól, leginkább autójukról faggatjuk a kollégákat, így aztán a tőlünk mindössze egy asztalsornyira ülő marketingről is levadásztuk még korábban Tünde kolléganőnk Toyota Corolláját, ami ráadásul egy meglepően tüzes 1,6-os volt. Írtunk arról az S60-asról is, amire a Corollát cserélte. A nyáron még kicsattanó erőben volt a D5, idén januárra viszont hengerfejhiba gyanúja jelentkezett az autónál. Tünde őszinte leírással meghirdette, majd a hibát a szerződésben rögzítve eladta az S60-ast (700 ezer forintért) és azt 1 millió forinttal megtoldva keresett autót, zömében munkába járáshoz, nem túl jelentős távra. Engem Prius vásárlása kapcsán kérdezett, amit csak javasolni tudtam neki, ám végül a Volvo-kötődés bizonyult jelentősebbnek, Tünde 1 milliós felárral 60-asról 80-asra váltott, egy S80-ast vett. Vajon miért? Podcastunkból kiderül!
Hirdetés
Korábbi podcastjaink itt találhatók
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?