Prémium Hyundait mindenkinek: Európába is érkeznek a Genesisek!

Külön ide szánt modellel készülnek a koreaiak, már idén le is leplezik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint 5 évvel a márka megszületése után végre "Európa" sem marad ki a jóból. Mindez egy hivatalos sajtókonferencián derült ki, Frankfurtban. A minőségi autók mellett ötéves, rejtett költségek nélküli szervizprogramot is ígérnek.

Először nem az új modell érkezik majd, hanem a már létező G80 szedán és GV80 SUV. A szemfülesek talán észrevették, hogy korábban idézőjelbe tettem, hogy Európába érkeznek. Ez nem véletlen hiszen először csak bizonyos országokban lesz elérhető a koreai prémiummárka: Németország, az Egyesült Királyság és Svájc részesülhet ebből a kiváltságból. Az első három Genesis Studio-nak nevezett szalont éppen ezért Münchenben, Zürichben és Londonban nyitják majd.
Hirdetés
A G80 és GV80 után a kisebb G70 és GV70 is érkezik, mindkettő még az exkluzív európai autó előtt. A sort az elektromos G80 zárja majd, a két még bejelentésre váró konnektoros modellel együtt. Az autókat egyébként "az európai igényekhez is szabták", bármit is jelentsen ez. Az biztos, hogy valamit csináltak, a Nürnburgringen ugyanis már folyik a prototípusok tesztelése Természetesen nem csak ebben a három szalonban lehet majd megvenni a Genesis modelleket, könnyen kezelhető online felület is érkezik melléjük, konfigurátorral. A legfontosabb mégis az, hogy a garancia mellé ötéves, előre tervezhető szervizprogram is jár majd, extra költségek nélkül. Arról nincs hivatalos információ, hogy a Genesis számára tényleg csak ebből a három országból áll-e Európa, illetve ha nem, akkor milyen időpontra várható a márka terjeszkedése kontinensünkön.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?