Red Bull ihlette Aston Martin sorozat érkezik

A Red Bull Forma-1-es versenyzői írják alá az új Vantage szériát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Red Bull Forma-1-es csapatának színeiben érkezik az Aston Martin Vantage S. A versenycsapat két pilótája, Daniel Ricciardo és Max Verstappen aláírása is rajtuk lesz.


Míg nem érkezik a Red Bull Racing és az Aston Martin közös sportkocsija, az AM-RB 001, addig egy közösen átdolgozott Vantage szériával kedveskednek a tehetős Forma-1 rajongóknak. A Vantage V8 és V12 S verziókhoz is elérhető a különleges összeállítás, ahol a brit sportkocsit a versenycsapat színeire fényezik. Ez alapesetben sötétkéket jelent sárga vagy piros kiegészítőkkel, annak függvényében, melyik versenyző is a kedvencünk. Ők aláírásukkal is ellátják a sportkocsit. Így az oldalsó levegő kilépők karbon díszítőelemein Max Verstappen vagy Daniel Ricciardo szignója is rajta lehet.
Hirdetés
Egy fokkal izgalmasabb, de mindenképp látványos a selyemfényű, szintén sötétkék fényezésű Vantage, de ha éppen világosabbra vágyik a vevő, kérheti különleges ezüst fényezéssel is. A karbonmintázatú elemek több helyen is feldobják a sportkocsit, az első hűtőrács és a hátsó diffúzor is ebből készül. A versenysport DNS-ével átitatott különleges Aston Martin Vantage sorozat az év második felében lesz elérhető a vevők számára, egyelőre nem tiszta, pontosan hány darabban limitálják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?