Rendes középkategóriás suv lesz a Skoda Snowman

Új képeken a Skoda Snowman

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Skoda első nagyobb suvja, a Snowman 4,7 méter hosszú lesz és az előzetes híreket igazolva elkészítik majd SEAként is.

Az év mutatkozik be hivatalosan, de a szorgos kémfotósok jóvoltából más most kaphatunk némi információt a Skoda Snowmanről. A legfrissebb képsorozaton az Alpok hegyes csúcsai között tesztelik a majd összkerékhajtással is rendelhető modellt.
Hirdetés
A bódé látszólag még mindig az eggyel kisebb Skoda Yetiére emlékeztet, de a korábbi kémfotókkal ellentétben itt fekete-fehér op-art mintával maszkolt a kocsi orra és a fara is. Sőt, ha jobban megnézzük, akkor látszik, hogy hosszabb is. Teljes hosszát 460 és 470 centiméter közöttire lehet tenni. A Skoda Snowman egy sor tipikus skodás megoldással érkezik, mint a tradicionális jégkaparó a tanksapkafedélen vagy a beépített zseblámpa és kihajtható vonóhorog. Időközben Európa útjain feltűnt ugyanennek az autónak a még teljes egészében álcázott külsejű, SEAT jelvényes változata is. Az MQB platformot hasznosító testvérmodellek közül a Skoda-változat 2016 elejétől lesz kapható Snowman vagy Polar néven és a csehországi Kvasiny üzemben fogják gyártani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?