Répának nézte a McLarent

Egy szamár csúnya karcokat okozott egy McLarenen, mert megcsócsálta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tulajdonos döbbenten vette észre, mikor visszaért szupersportautójához, hogy annak hátsó szárnyát valaki megkóstolta. Felelősségre vonta volna a tettest, de nem értett szót vele.


A németországi Hessenben történt a furcsa eset még tavaly, amikor egy McLaren 650S hátsó légterelőjének megrongálása miatt hibáztatták egy farm tulajdonosát. Ő viszont ott sem volt, mikor a McLarenen sérülések keletkeztek, azt ugyanis a farm egyik állata okozta, méghozzá Fitus, a szamár. A sportautóval Markus Zahn érkezett, aki betolatott a karám mellé, majd magára hagyta a sportkocsit. Távozásakor csúnya sérüléseket talált a McLaren hátsó szárnyán. Már akkor egyértelművé vált, mi, vagyis ki okozhatta.
Hirdetés

Markus elég közel állt meg a kerítéshez ahhoz, hogy Fitus elérje a narancssárga sportautót, és megrágja annak légterelőjét. A kár kijavítására Markus autóján 5800 eurót állapítottak meg, amit a tulajdonos a farm üzemeltetőjén akart behajtani. Ugyanis a biztosító egy fillért nem fizet a sportautó tulajdonosának, mivel az teljesen egyértelmű volt, hogy nem kijelölt parkolóhelyen állt meg. A végeredmény szerint Markusnak jobban kellett volna megválasztania a parkolóhelyet. Hogy Fitus miért csócsálta meg a drága alkatrészt? Arra nincs jobb magyarázat, minthogy egy hatalmas, ínycsiklandó répának nézte.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?