Rongyos 35 millió dollárért művészi garázs jár a ház mellé

Minimalista ház, maximalista garázzsal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kaliforniában kínálják eladásra azt a minimalista stílusban épült házat, amelynek garázsában egyszerre 32 autó fér el. Gyűjtőknek ideális.

Minimalista, mégis lenyűgöző stílusával már önmagában megéri a pénzét a Sotheby's által, a napfényes Kaliforniában eladásra kínált ingatlan, nekünk azonban mégis egy másik tulajdonsága ragadta meg a szemünket. Persze, mi is nagyon élveznénk az üvegfal előtt a kádban való pancsolást, de a szerkesztőség tagjait sokkal jobban izgatja a leírás szerint akár 32 autó befogadására alkalmas garázs. A szuterénben elhelyezett autótároló – ami az utca felől nézve földszint, a kert felől már az első emelet – hatalmas méretű üvegfalaival igazi kiállítótérnek tűnik, nem holmi félhomályos garázsnak. Jelen pillanatban a tulajdonos hat autós, többek között Mercedes 300 SL, Dino 246 GT, Ferrari F355 típusokat felvonultató gyűjteményét tartja ott, míg a hétköznapi autók természetesen a "rendes" garázsban pihennek. A vételár (ami napi árfolyamon számolva kicsivel több, mint 7,6 milliárd forint) tekintetében biztos megoldható, hogy ha nem alkuszik sokat az ember a vételárból, az autók a garázsban maradhassanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?