Ruha nélkül fotózták az Opel Adamot

Pőrén is megmutatta magát az Opel Adam

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A spanyolországi fotózáson felbukkant egy kamera, amire senki sem számított, ennek köszönhetően most idő előtt megnézhetjük a rüsselsheimiek új miniautóját.

Az Opel sok mindent megtett, hogy Párizsban bemutatkozó kisautójának csak nevét ismerjük meg, formavilága pedig meglepetés maradjon az őszi bemutatóig, de egy lesifotósnak köszönhetően már idő előtt láthatók a Fiat 500 ellenfelének szánt német miniről készült képek.
Hirdetés

A spanyol Autofacil website által közölt, az ibériai Miñanóban rögzített képeken négy különféle színben látható a háromajtós Adam. Jól kivehető az Audi A1-re emlékeztető meredek farrész, a hűtőmaszkon átívelő krómcsíknak köszönhető mosolygó orr-rész, és hogy első lámpája némiképp a Citroën DS3-ét idézi.
A nem túl jó minőségű fotókon az is látszik, hogy mind a négy 3,7 méter hosszú Adam kéttónusú fényezéssel készült, a tetőt minden esetben a kasztnival kontrasztban álló színnel fújták le. Motorválasztékát még mindig nem ismerjük, de háromhengeres benzines és dízelmotorokkal történő premierre számíthatunk. Idővel pedig érkezhet akár hibrid vagy elektromos hajtású Adam is. Párizsban minden kiderül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?