Selyemfényben mutatkozik az Infiniti QX Sport

Hamarosan új modellt hoz az Infiniti, a QX Sport tanulmány az előfutára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Infiniti hamarosan levált kínálatában egy SUV-t, a QX70 nemsokára érkezhet, de előtte még egyszer hergelik a népet a QX Sport tanulmányautóval.

Már láthattuk korábban az Infiniti QX Sport tanulmányautót, most viszont Párizsba is elhozták. A nemsokára érkező új QX70 modell előfutára az Infinitire jellemző részletekkel bolondított szabadidő-autó. Eddig ezüstben láthattuk, most viszont selyemfényű fekete fényezésben és nagyon fényes kiegészítőkkel mutatták.
Hirdetés
A jelenleg FX-ként ismert sportos crossovert váltja majd a QX70, formavilágával már most jóval izgalmasabbnak ígérkezik. 22 colos bronz felnijeit talán megtartják a sorozatgyártásra, egészen egyedi lenne a piacon, és legalább a régi japán autókra jellemző fűszerezésből is visszahozna picit. Az új Infiniti olyan kihívókkal fog találkozni a piacon, mint a nemrég bemutatkozott Jaguar F-Pace, valamint az egészen friss Maserati Levante.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 01:25
  Permalink

  Alapjában igazad van a kategóriákkal. A F Pace épp annyival nagyobb a prémkiumközepes SUV-oknál hogy legyen egy kis többlete (és ne direktben konkuráljon a Disco Sporttal), ugyanakkor a nyagobb full Size SUVok (Q7, Xc90, Range Rover) vevőitől ne vegyen el vevőt. A A Q70 inkább a Full size-nál kisebb de prémiumközepes nagyobb SUV (X5, ML, RX) ellenfelei.

  Viszont ez az új tanulmány annyira passzentos, hogy én simán néztem a QX30 tanulmányának.

  Szerintem ha valami, akkor ez inkább fogja kiváltani a QX50-est, ami nálunk lett sikeres mivel csak elmebeteg hathengeresekkel árulták).

 • 2017.10.28. at 01:25
  Permalink

  A Jaguar F-Pace igazából Mercedes Benz GLC, BMW X3 , Audi Q5 , Porsche Maccan ellenfél és nem a qx70 ami oda tartozik az a qx50 . A korosodó Infiniti q70 abban a ligában játszik ahol a BMW x5 ,Mercedes Benz GLE”ML/M” , Audi q7 és a Porsche Cayenne …

Vélemény, hozzászólás?