Senna és az 1993-as doningtoni verseny vár vasárnap az M4-en!

Régi F1-es versenyeket nézhetsz a kényszerű holtszezonban!

Nagyszerű kezdeményezés az M4 Sporttól, hogy a régmúlt nagydíjait vetítik vasárnaponként. Az első retro közvetítés az 1990-es évek első felébe kalauzol.

Minden autósport szakág megszenvedi a járványhelyzetet, így a legtöbb nézőt vonzó Formula 1 is. A világbajnoki sorozat már a harmadik hétvégéjét rendezné, ha az élet nem írja át a versenynaptárt. Az autósport rajongók többsége valószínűleg már elő is halászta az archívumból a kedvenc versenyeit, vagy éppen elkezdte betömködni a vakfoltokat, megnézve az eddig nem látott versenyeket. Az M4 Sport most ebben segít, ugyanis a következő hetekben régi futamokat tűznek műsorra, amíg helyre nem áll a rend.
Hirdetés
Wéber Gábor a Facebook oldalán elárulta, hogy mai kommentárral vetítik majd a versenyeket, ráadásul háttéranyagokkal is készülnek, így várhatóan élvezetes szórakozási lehetőséget nyújtanak az ínyencek számára. Április 5-én, vasárnap 14 órakor az 1993-as doningtoni versennyel kezdődik a múltidézés. Olyan neveket láthatsz újra a pályán, mint Senna, Prost, vagy épp az akkor még szinte zöldfülű Michael Schumacher. Külön pikáns, hogy Senna ekkor már túl volt az IndyCar tesztjén, ahol majdnem elcsábította őt a Kapitány, alias Roger Penske. Ám végül maradt az F1-ben, de az 1-es rajtszám helyett már csak a 8-ast viselte az autója, hiszen a ’92-es bajnok Nigel Mansell meglépte azt, amit Senna nem. Jó szórakozást vasárnap délutánra!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?