Sivatagi kémfotók az új Civic Sendanról

Sportlimuzin lesz az új Honda Civic Sedan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Közel-Keleten készültek a kémfotók a mindössze némi ragasztószalaggal álcázott lépcsős hátú Honda Civicről.

Miért állították le az út szélére ezeket a Honda Civic prototípusokat? Nem valószínű, hogy valaha is kiderül, az biztos, hogy a Közel-Keleten egyszerre rögtön két darab lépcsős hátú Honda Civic prototípust is le tudtak fotózni. Ember nem volt a közelben, műszaki hibára se utalt semmi sem, úgyhogy rejtély, miért hagyták magukra ezeket az autókat. Különösen azért, mert ezek a még be sem mutatott új Honda Civic generáció tagjai, ráadásul csak minimális álca borítja őket. Mindössze egy-két helyen takarja az íveket a vastag szigetelőszalag, amelynek ezüst színe meglepően jól harmonizál a karosszéria festésével.
Az utastérről készített fényképeken jól látszik, hogy noha teljesen új a beltér, marad űrautós a berendezés, többszintes digitális műszeregységgel, és immár hatalmas méretű kijelzővel rendelkező navigációs rendszerrel. A forma előnyére változik, sikerült még a City-nél is sportosabbra venni a vonalakat, és még annál is tágasabb méretű utastérre számíthatunk. Műszakilag nem várható sok változás a jelenlegi lépcsős hátú Civichez képest, az 1,6 és 1,8 literes négyhengereseken kívül az 1,3-as IMA hibrid hajtással lesz választható ez a karosszéria. Valamikor a jövő év második felében várható az autó európai piacra dobása.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?