Sokkoló: családi ház oldalába csapódott egy busz Gyálon

Videón a gyáli ház oldalába csapódott Volánbusz mentése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Áttörte a ház betonkerítését, majd a ház oldalába csapódott az a menetrend szerinti autóbusz, amely Gyálon egy személyautóval ütközött.

Öten is megsérültek abban a ma reggeli buszbalesetben, aminek az érintettje nem csak a Volánbusz menetrend szerinti járata és egy Opel Astra kombi volt, hanem az a gyáli családi ház is, aminek a busz az ahhoz tartozó betonkerítés átszakítása után belecsapódott. A házban szerencsére nem tartózkodott senki, de az MTI által közreadott, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől származó információk szerint a két sofőrön túl a busz 3 utasa is könnyebben megsérült. Az anyagi kár sem szerény, az Astra biztosan totálkáros, a busz sérülése sem enyhe, a ház pedig megrogyott az ütközés következtében.
Hirdetés
A fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket és biztosították a helyszínt. A Fővárosi katasztrófavédelem_HIVATALOS YouTube csatorna pedig egy videót is közreadott a mentésről.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?