Szása újragondolta: Lamborghini Espada

Lamborghini Espadát tuningoltak az oroszok, olyan is lett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hozzon a kedves vevő bármit, azt mi megcsináljuk. Valami ilyesmi lehet tulajdonképpen minden orosz műhely szlogenje. Hogyan vetődött hozzájuk éppen egy Espada? Talán sosem derül ki.


Láttunk már őrült dolgokat, most mégis sikerült meglepetést okozniuk az oroszoknak. Valódi mesteremberek, hozzon az ügyfél bármilyen autót, azt átfaragják az igényeik szerint. Az a legérdekesebb, hogy a most előkerült tuningolt szörnyeteg valódi, mármint egy eredeti Lamborghini Espada, aminek a brutális átalakításokkal rengeteget csorbítottak az értékén. De lássuk, mi is történt az apró, koszos műhelyben valahol Oroszországban ezzel a Lamborghinivel. Ahogy az látszik, a technikához nem nyúltak, még a V12-es motor felújítása is kimerült annyiban, hogy a szelepfedelet pirosra fényezték, mellette pedig sárgára festették az alkatrészeket. Hiszen kit érdekel, hogy értelmesen meg tud-e mozdulni egy ilyen klasszikus, a külső legyen ütős, és kész.
Hirdetés

Ütősre is sikerült, a legtöbb autóbolond egyből szívrohamot kap, ha meglátja a metálvörösre fényezett olasz gépcsodát. A fényezés egy dolog, a lökhárító-toldatoktól lesz igazán taszító a megjelenés, de az egyedi első fényszórók sem segítenek a helyzeten. Akadt néhány gyorszár is az egyik polcon, így a motorháztetőt teljesen levehetővé alakították. Majd bent folytatták a barbár átalakítást, Nem biztos, hogy a belső gyárilag nem volt piros, nehezen nézzük ki belőlük, hogy képesek méretre szabni vörös bársonyszőnyeget, így vélhetően itt a legnagyobb átalakítás az indokolatlanul nagy hifirendszer beépítésében merült ki. Sikerült totálisan tönkretenniük a fantasztikus 2+2 üléses olasz sportkocsit, pedig ha csak ugyanennyi energiát és pénzt fordítottak volna a felújítására, jóval nagyobb profittal adhattak volna túl az Espadán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?