Szerdán újabb üzemanyagár-csökkenés jön, ám nem mindenkinek

Még olcsóbban tankolhatunk szerdától, az egyik üzemanyagból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyik üzemanyag ára továbbra is egész kedvező szinten marad, a másiké pedig még tovább csökken.


Múlt héten egységesen, 10-10 forinttal mérséklődött a benzin és a gázolaj ára. E hét szerdán a Holtankoljak.hu információi szerint csak a dízel ára apad, további 4 forinttal, ám továbbra is a benzin lesz az olcsóbb. Utóbbi átlagára ugyanis literenkénti 341 forint marad, míg a gázolajé a 4 forintos mínusszal lesz 372 forint a hét közepétől.
Hirdetés

A dízel tehát az újabb ármérséklés szerint is literenkénti 31 forinttal, csaknem 10 százalékkal drágább lesz, legalábbis az átlagár szerint. Ugyanakkor hangsúlyozandó, hogy az egyes töltőállomások árai között akár 40-50 forintos eltérések is adódhatnak, s az átlagtól való differencia nem feltétlenül azonos az egyes üzemanyagfajtáknál.
Az e héten - szerdán - nem változó árú benzinnél mindenképp, de a gázolajnál is sanszosan igaz, hogy sokkal inkább a tankolás helyére, mintsem az idejére ajánlott figyelni, főként az autópályák töltőállomásait érdemes kerülni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?