Szerdától olcsóbban tankolhatunk

Nem csak a benzin, a gázolaj ára is csökken, utóbbié jobban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két hete változatlanok az üzemanyagárak, komoly változás most sem érkezik, bár a gázolaj ára másfélszer annyit apad, mint a benziné.


Legutoljára két hete változtak az üzemanyagárak, akkor a benzin ára nőtt, míg előtte a gázolajé. Most szerdán mindkét meghatározó üzemanyagfajta ára csökken. A Holtankoljak.hu információi szerint a benzin ára 2, a gázolajé 3 forinttal kerül lejjebb szerdán. Míg jelenleg egységes, 343 forintos átlagáron tölthető a két üzemanyagfajta, szerdától a benzinért már csak 341, a gázolajért 340 forintot kell majd fizetni. Mivel azonban továbbra is jellemző marad az egyes töltőállomások közötti igen jelentős, nem ritkán a literenkénti 50 forintot is elérő árkülönbség is, nem csupán az üzemanyagok ára, hanem ársorrendje is töltőállomásonként változhat.
Hirdetés
Biztos, hogy olcsóbban tankolhatunk ma, mint az egykori, 2012-ben adódott csúcsárak idején, de az is, hogy a heti árváltozásoknál sokkalta ajánlottabb azt figyelni, hogy hol töltjük meg autónkat. Autópályák mentén például kevéssé tanácsos, mert ott az átlagosnál jelentősebben többet fogunk fizetni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?