Szoftver után telefontartót készített az iGO-t gyártó NNG

Mobiltartozék-gyártásba kezdett az iGO fejlesztője

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megannyi platformra, többek között iPhone-ra is elkészített navigációs szoftvere után hardvergyártásba kezd a NNG Kft. Első termékük egy autós iPhone tartó.

[kepallobal=419718]Fekvő mellett álló helyzetben is rögzíthető az iGO primo app Car Dock[/kepallobal] Eddig sem lehetett panasz az iGO navigálására, legyen az akár az iPhone készülékeken is futtatható primo. Mostantól azonban minden eddiginél kényelmesebben és biztonságosabban navigálhatnak az iPhone készülékek is, ugyanis megjelent az NNG Kft. első hardverterméke, ami nem más, mint egy szélvédőre tapasztható aktív tartó.
Úgy tűnik, az NNG tanult a navigációs készülékek tesztjeiben szinte kivétel nélkül elhangzott kritikából, ami a töltők nem automatikus csatlakozását érte. Az iPhone 3GS, 4, 4S verziókat elegendő behelyezni, és már kapják is a töltést, továbbá megoldódik kihangosításuk - egy FM-transzmitteren keresztül a Bluetooth-kapcsolat nélküli autókban is a rádióra megy hangjuk, beleértve a navigációét is, valamint egy saját mikrofon által a hívás-kihangosítás is megoldott.
A vízszintes és függőleges helyzetbe is forgatható iGO primo app Car Dock 69,90 eurós, azaz mintegy 21 ezer forintos áron vásárolható meg, nem olcsó, de amennyiben a kihangosító funkciót és az iPhone stabil tartásával, töltésével megoldott profi navigálást is számba vesszük, ára elfogadható.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?