Találó tréfa: Toyota helyett Bugattival érkezett az Uber-sofőr

A kiszámíthatóságáról híres Uber ezúttal meglepetést okozott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Toyota egyterű helyett Bugatti Veyronnal érkezett az uberes sofőr. Bár az autó részint sárga volt, nem a hazai előírások szerinti.


Mind többen kedvelik nálunk is az Ubert, hiszen az okostelefonos alkalmazással nem csak azt tudhatjuk meg már rögtön a rendeléskor, hogy milyen autó, milyen sofőrrel érkezik értünk, hanem azt is, hogy mennyi időn belül és mennyiért fog minket elvinni a célállomásra. Hazánkban a taxisok ugyanakkor az illegális konkurenciát látják bennük, hiszen nem az általuk kiharcolt tarifáért, ennek megfelelően nem is teljesen azonos paraméterekkel, nem mellesleg olcsóbban dolgoznak. Mint azt tudjuk, a "kormány a taxisok mellett áll", egyes budapesti taxisok pedig hétről hétre tüntetnek a keddi napokon az Uber elleni szigorúbb szankciók érdekében. Pedig akár az uberes sofőr is érkezhet sárga autóval - ahogyan az az alábbi videóban látható.
Hirdetés

A sofőr az általa regisztrált Toyota Previa helyett egy sárga-króm színű Bugatti Veyronnal érkezett megrendelőihez - ezzel nem kis meglepetést okozva. Volt utas, akinek ráadásul épp ez volt élete első Uber-utazása. Soha rosszabbat! A reakciók alább láthatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?