Tehénbőr a kimúló Moto Guzzin

Klasszikus búcsú két keréken: Moto Guzzi California 90

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyedi narancs-fehér fényezéssel, korhű márkajelzéssel és finom tehénbőr üléssel készül a kifutó Moto Guzzi California széria.

Az olasz motorkerékpár-gyártó, a Moto Guzzi idén ünnepli alapításának kilencvenedik, legnépszerűbb, California névre hallgató motorjuknak pedig negyvenedik születésnapját.
A California modellt meg is szüntetik, de a két évfordulót összefűzve a búcsú előtt még piacra dobnak belőle egy különkiadást, az egyedi, narancssárga-fehér festésű California 90-et. A tankon látható logó a gyár 20-as és 30-as években használt márkajelzéseinek szellemében készült, mindegyik kétkerekű számozott plakettet visel, ülését pedig pihe-puha tehénbőrrel borították.
A motort a Guzzi legendás, 90 fok hengerszögű V-Twin motorja hajtja, teljesítménye 74 lóerő, legnagyobb nyomatéka 94 Nm. A klasszikus erőforrás és megjelenés ellenére a négy évtizedes típust búcsúztató különkiadáson is feltűnik a modern technika, mégpedig az elöl négy-, hátul kétdugattyús Brembo féknyergeket dolgoztató fékrendszeren.
A sorozatot búcsúztató speciális California 90 nem olcsó darab, napi árfolyamon átszámítva több mint három és fél millió forintot kell leszurkolni érte.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?