Tizenegyest kap az Aston Martin DB sorozata

Jövőre érkezhet az Aston Martin DB11

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A híres angol gyár fő vérvonalát folytatva, DB nevet kap az Aston Martin új sportautója. Bemutatója a jövő év folyamán várható.

Az Aston Martin sem tétlenkedett a Frankfurti Autószalonon. Kihasználta az alkalmat, hogy bejelentse legújabb sportautóját, amit DB11 névvel várhatunk. A 2016-ban érkező DB11 a brit luxusmárka palettájának szívében helyezkedhet el, és első komolyabb darabja lehet a vállalat kiemelt fontosságú Second Century Plan programjának.
Hirdetés
Ugyan részletekbe menő információkat még nem közöltek, de Dr. Andy Palmer, az Aston Martin vezérigazgatója elmondta: "Mára büszkén mondhatjuk, hogy DB11 névvel fog debütálni legújabb modellünk. Ez nemcsak azon szándékunk jele, hogy folytassuk ikonikus, márkánk fő vérvonalának számító, DB jelzést viselő sportautóink hosszú vonalát, hanem ambiciózus terveink bemutatása is egyben." A műszaki adatok közlésére ugyan még várni kell, de a legfrissebb kémfotók készítésekor bebizonyosodott, hogy az új modell is az ismert, ám jelen esetben frissített VH alapra épül, erőforrása pedig egy 6 literes, V12-es motor lehet. Ugyanakkor a Mercedes-AMG-től átvett duplaturbós 4,0 literes, V8-as motor is befutó lehet a DB11 hajtásaként.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?