Trendi olasz autóval bővül a MOL Limo flottája

Ha csak lágyan is, de hibrid a legújabb MOL Limo autó, a Fiat 500-as

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mától 30 darab lágy hibrid Fiat 500-as is elérhető a MOL Limo flottájában. A retro külsőhöz ráadásul elhúzható tetőt is ad mindegyik példány.

Nem is akármilyen, hanem egyenesen nyitható tetejű Fiat 500-asokkal bővült a MOL Limo flottája. Meg persze lágy hibridek is az új autók a szerényebb fogyasztás és emisszió érdekében. És talán még egy jó hír azoknak, akik nem kedvelik az 500-as robotváltóját: az új autók kézi váltósak. A szolgálgató azzal számol, hogy a május közepétől, percenként 85, illetve a havidíjas konstrukciót választók számára 68 forintért elérhető modell sláger lehet a nyári hónapokban.
Hirdetés
„Szolgáltatásunkkal minél szélesebb közönségnek szeretnénk fenntartható közlekedési lehetőséget kínálni, ezért a flottában elérhető autókat is a tipikus felhasználói szokásoknak megfelelően választjuk ki. Ezzel az új ikonikus modellel azoknak a felhasználóknak szeretnénk kedvezni, akik kifejezetten a praktikus, városias autókat, a hibrid technológiát, a fiatalos megjelenést, a manuális váltót és a napfénytetőt részesítik előnyben. Tökéletes autó a városi közlekedésre, de egy hangulatos balatoni hétvégére is jó választás. Örülünk, hogy pont akkor tudjuk bevezetni ezt a modellt, amikor remélhetőleg hosszabb távon is kezd csökkenni a vírus okozta nyomás az országon, és felhasználóink most már egy napfénytetős Fiat 500-zal is elindulhatnak a szabadba” – mondta Czikora Tamás, a MOL-csoport mobilitási vezetője.
Hirdetés
„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fiat sikeres városi modellje helyet kapott a MOL Limo flottájában. Bízunk benne, hogy a kényelmes, praktikus, mozgékony, egyben környezetbarát 500 éppen olyan népszerű lesz a magyarországi autómegosztó szolgáltatások kedvelőinek körében, mint gépkocsivásárlók között” – fogalmazott Szakács-Kovács Lóránt. A Stellantis flottamenedzsere hozzátette: reméli, hogy a Fiat nemzetközi piacokon elismert hibrid modelljének szereplése beváltja a MOL Limo várakozásait, és hozzájárul a társaság, illetve a világ negyedik legnagyobb autóipari konszernjének kínálatát erősítő márka együttműködéséhez.
Hirdetés

A nyárra további újításokkal is készül a MOL Limo: immár elérhető a kreditfelöltés is a szolgáltatás weboldalán, amelynek használatával a felhasználók extra kilométereket is kaphatnak, minél több pénzt töltenek fel egyenlegükre előre, annál nagyobb bónuszt kapnak.

A nyárra hangolódva a MOL Limo szolgáltatása a napi díjas bérlés keretében, a pünkösdi hosszúhétvégén akár négy napra is elérhető lesz. Így a felhasználók a Dunakanyarba, a Balatonra, a Velencei-tóra is kiruccanhatnak vagy bármilyen vidéki utazáshoz igénybe vehetik a MOL Limo autóit. A bérlés ára autótípusonként változik: a Fiat 500, a Kia Picanto, a smart és a VW e-up! és up! 9 999 forintos áron (alkalmi felhasználóként: 12 499), míg a prémium járművek, a Hyundai Kona, a Mercedes-Benz A-osztály, CLA és CLA Shooting Brake valamint a BMW i3 15 999 forintért vihető el egy-egy napra a havid bérlettel rendelkezőknek, míg alkalmi felhasználóként 19.999 a díj.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?