Tudtad, hogy olcsóbb applikációval parkolni, mint SMS-sel?

Most egyáltalán nincs kényelmi díj a Parkl rendszerében, de mindig olcsóbb, mint az SMS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Parkolásért fizetni mindenképp fájó, de a Parkl alkalmazásával egyrészt kényelmes, másrészt még mindig olcsóbb, mint SMS-sel.

Parkolni sokszor kell, legtöbbször nincs is ingyen. Apróval fizetni érte macerás, ha pedig SMS-sel tesszük, akkor nem csak a jellemzően 100 forintos "kényelmi díj", hanem az is drágává teheti, ha elfelejtjük leállítani, olyankor ugyanis órákat, akár több ezer forintot fizethetünk a valójában meg sem történt parkolásért. A már korábban bemutatkozott Parkl ezért (is) fejlesztette tovább szolgáltatását, amelyben immár emlékeztető is beállítható a parkolásokhoz, hogy biztosan állítsuk le.
Hirdetés
A Parkl felületén már nemcsak automatikusan meghosszabbíthatjuk a napon belüli (vagy túli) parkolásunkat, de kérhetjük, hogy egy-két óra múlva – vagy akár egyedi emlékeztető formájában – értesítést is küldjön az app. Fontos, hogy ezzel nem lett sem bonyolultabb, sem időigényesebb a parkolás beállítása, hiszen egy felületen találjuk meg ezeket a beállításokat. Egy gombnyomással – plusz költség nélkül – viszont több ezer forintot is spórolhatunk az állandó rohanásban. Ha már költségeknél tartunk:

februártól a kényelmi funkciót a kényelmi díj csökkentése is követi.


A Parkl kényelmi díja február 10-14. között 0, azaz nulla forint, ami persze csak a felhasználók felé igaz, ugyanis a kényelmi szolgáltatás igénybevételéért még a szolgáltatónak is fizetnie kell, de e héten átvállalják azt, majd a későbbiekben az eddigi 90 forintos kényelmi díjat tartósan 65 forintra csökkentik. Ezzel pedig az egyik leginkább megfizethető mobilos utcai parkolást teszi elérhetővé a Parkl a regisztrált autósok számára. Aki pedig még sóherebb a közterületi parkolás kapcsán (mint például én), az továbbra is élhet még a zöld rendszám előnyével, vagy azzal, hogy fizetős övezetbe nem autóval megy.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?