Tuningolt luxuslakás lett a Ford Transitból

A megvadított Transitnál nem lesz menőbb a kempingben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az átalakított Transit nem éppen a megszokott vonalat képviseli, a lassú és kissé bumfordi lakóautók helyett vagány külsőt és 170 lóerőt kínál a tuningolt kisbusz.

Nem lehet unalommal vádolni az MS-RT által újragondolt Transitot. Az angol tuningcég előszeretettel nyúl Ford áruszállítókhoz, már szinte a védjegyükké vált haszonjárművek tuningolása, a végeredmény pedig mindig igen megdöbbentő. Legújabb munkájuk alapját a Transit lakóautó változata szolgáltatta, mely jelen esetben rögtön egy hatalmas első lökhárítóval hívja fel magára a figyelmet, ami igen agresszív kinézetet kölcsönöz a guruló lakásnak. A külső tuning küszöbtoldattal és 18 colos felnivel folytatódik, amelyek nem teszik éppen vadkemping-kompatibilissá a Transitot, de a látvány mindent visz.
Hirdetés
Szerencsére a belsőben nem veszett el a praktikum, a fehér bőrrel bevont ülések mellett teljes értékű konyhának is maradt még hely, az ülések alatt pedig megmaradtak a tárolók is. Nem veheti el a csillagos éjszaka élményét a felhősödés, ha a tuningolt Transitban hajtanánk álomra a fejünket, ugyanis az apró LED-eknek hála minden este jár a csillagos égbolt nyújtotta élmény. Az egyedi lakóautó nem olcsó mulatság, ugyanis 27 millió forintot kér az MS-RT a Transit lakóautóért, melyhez többek között adaptív tempomat, xenon fényszórók, navigáció és Alcantara műszerfal borítás is jár. A motorhoz nem nyúltak, ám gyengének így sem nevezhető, ugyanis csak a 170 lóerős kétliteres motor kínálják a dupla kipufogós lakóautót. A vadított külsejű luxus Transit nem épp józan, inkább látványos választás, egy hasonló méretű új lakóautó körülbelül fele ennyibe kerül, bár azzal nehéz kitűnni a tömegből.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?