Turbóval már nagyot szólhat

Turbómotort kapott a Kia Soul, meg fényes fekete elemeket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kívül-belül feldobták a Kia Soult. Reméljük, ezekből a külső elemekből nem lesz divat, bár sajnos van rá esély, a turbós 1.6-osnak viszont örülünk.

Maradjuk először a külsőnél, frissítésével a Kia Soul mai divat szerinti crossoveres beütést kapott, viszont csavartak rajta egy rendeset. Nem hiányoznak a feketére műanyagozott kerékjárati ívek és a markánsabb lökhárítók, viszont fényes feketében kapta a kiegészítőket. Sajnos ez azt mutatja, még a gyártók is látják, hogy a crossoveresített kocsikat senki sem használja terepen, így a koptatóknak nincs szerepük, dísznek viszont jók. Mi kicsit félünk tőle, hogy elterjed ez a megoldás, azaz már nem csak a fényezett lökhárító, a fényes kerékjárati ív is sérülékeny lesz. Egyelőre viszont a Soul esetében sem mindenhol, ez a külső, meg a különleges 18 colos felnikészlet és a dupla kipufogóvég is a turbós Soul sajátja lesz.
Hirdetés
Mögötte viszont rendes értéket is kapott a Soul, mostantól 1.6-os turbós motorral is elérhető lesz, ráadásul 7 fokozatú duplakuplungos automataváltóval párosítják. 201 lóerőre képes, amivel a vártnál is népszerűbb kockajárgány elég fürge is tud lenni, 7,5 másodperc alatt futja a 100 km/h-t. Bent frissült a multimédiás rendszer, már AndroidAuto és Apple CarPlay funkciók is elérhetők, valamint az utastér hangulatán is változtattak, a turbós Soul kárpitja fekete-narancssárga dizájnnal jön.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?