Újabb autómegosztós villanyautóval történt baleset Budapesten

Két rendőrautó ütközött az Istenhegyi úton, egy Kia és egy autómegosztós Hyundai Kona is megsérült

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Négy autó is érintett volt abban a balesetben, amiben két rendőrautó és a MOL Limo autómegosztó Hyundai Kona villanyautója is csattant.

Összesen négy autó, két rendőrautó, egy elektromos (MOL Limo autómegosztós) Hyundai Kona és egy Kia karambolozott szerdán Budapesten, az Istenhegyi úton - adta hírül az MTI. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, személyi sérülés nem történt, de egy rendőrt a mentők kórházba vittek megfigyelésre. Később további részletek is kiderültek, a budapestkornyeke.hu írása szerint a két rendőrautó felfelé haladt, az egyik áttért a szemközti sávba, ahol egy Kia haladt lefelé, azt egy garázskapunak lökte. A rendőrautó sofőrje ekkor visszarántotta a kormányt, így a mögötte érkező rendőr a hátuljának ütközött. Ennek következtében az első rendőrautó, egy Skoda Octavia keresztbe fordult és az út jobb oldalán, szabályosan parkoló, a MOL Limo autómegosztó flottájába tartozó Hyundai Kona villanyautónak ütközött.
Hirdetés
Míg a szintén a héten történt Share Now flottás BMW i3 kapcsán szinte biztos, hogy annak ittas sofőrjén múlhatott a baleset, az autómegosztós autó ezúttal teljesen passzív elszenvedője volt a balesetnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?