Újabb klasszikus jöhet a Legótól

Ha megszavazzák a Fiat 500-ast, a Lego piacra dobja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Évek óta lenyűgöző ötleteket dobnak fel a Lego közösségi oldalára, most egy végletekig megtervezett Fiat 500-ast töltött fel valaki, lehet rá szavazni, és akár a polcokra is kerülhet.

Van ez a Lego közösségi oldal már évek óta, ahová a rajongók tölthetik fel ötleteiket, bármilyen témában. Van, aki otthon a meglévő készletből, de van aki 3D-s programmal dolgozik, és akár új alkatrészeket is tervez modelljéhez. Ezekre a munkákra lehet szavazni, 10 ezer szavazat után a Lego kivizsgálja, hogy megvalósítható-e, ha igen, simán piacra dobják, és így olyan klasszikusokat vehetünk meg dobozban, mint például a legendás Volkswagen hippibusz, vagy az első Mini Cooper.
Hirdetés
Egy rajongó most egy újabb remekművet, egy Fiat 500-ast rakott fel, nem csak fotókkal, animált videóval illusztrálva. Legtöbb alkatrésze a Lego jelenlegi készleteiből beszerezhető, illetve egy-két egyedi darab is van benne, ehhez lesz szükség némi egyeztetésre a Legóval. A tervek szerint néhány kiegészítő is járna hozzá, akárcsak a legutóbbi komolyabb tervhez, a Bogárhátúhoz. Csomagtartó bőrönddel, szerszámok, nyitott harmonikatető. Nem rég került fel, így alig ezerötszáz fölött jár, közel tízszer ennyire van szüksége, hogy szép kis készletben találkozhassunk vele újra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?