Újabb titok a BMW M5 körül

xDrive hajtással is készül a BMW M5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW nem titkolja, hogy az M5 modellel kapcsolatos legtöbb fontos információt jegelni szeretné a frankfurti bemutatóig. Most azonban két titokra is fény derült...

Bár az M5 Concept igencsak közel áll a széria M5 változathoz, a BMW megpróbálja a lehetetlent, és az őszi Frankfurti Autószalonig csak csepegteti a konkrét műszaki információkat. A minap azonban két dolgot is elárultak a müncheniek, egészen pontosan a brit Autocar munkatársainak: most először xDrive összkerék-hajtást fog kapni az M5, továbbá a kínai piacon kapható nyújtott tengelytávú karosszériával nem lesz párosítható a gyári sportmodell. Hogy az ázsiaiak mennyire veszik majd zokon ezt a döntést, még nem tudni, de az borítékolható, hogy az Audi nem örül a 4x4-es hajtásláncnak, hiszen eddig a német prémiummárkák közül csak a négykarikás sportváltozatok rendelkeztek quattro hajtással. Hogy pontosan mikor érkezik az M5 xDrive, azt nem árulták el, könnyen lehet, a normál kivitel után csak sokkal későbbre várható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?