Üvegtigris 3: Rudolf Péter búcsuzik Bentleytől

Véget ért az Üvegtigris 3 forgatása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az utolsó pót-forgatási nappal, szeptember végén befejeződött az Üvegtigris 3 forgatása.


Június 21-én kezdődött az Üvegtigris 3 forgatása, amelynek utolsó napja szeptember végére esett. Az eredetileg 34 napra tervezett munka végül 39 napig tartott, a rövid, pótlólag beiktatott hosszabbítást elsősorban a nyár eleji kedvezőtlen időjárás indokolta.
Három 35 mm-es kamera összesen 50 ezer méter nyersanyagra rögzítette a fergeteges – és olykor erotikától sem mentes – jeleneteket, s a film egyik „főszereplője”, a csodaszép Bentley Continental GTC közel 500 kilométert futott a forgatás alatt.

A luxusautó, illetve a korábbról már jól ismert hat jómadár - Lali (Rudolf Péter), Gaben (Reviczky Gábor), Róka (Gáspár Sándor), Cingár (Szarvas József), Sanyi (Horváth Lajos Ottó), Csoki (Csuja Imre) - mellett a filmben kulcsszerepet kap Kamarás Iván és Szabó Erika, a közönség láthatja Pikali Gerdát és Ruttkay Laurát, Kokó epizódszereplőt alakít, továbbá olyan hírességek is feltűnnek majd a vásznon, mint Várkonyi Andrea, Talmácsi Gábor, és Szalay Balázs.

...nagyon jól felépített, fordulatos és vicces mozit készítünk egy odaadó, lelkes és kiváló stábbalKovács Gábor, a film producere úgy nyilatkozott, hogy “Jó döntés volt, hogy az MMA támogatás halasztása ellenére sem állítottuk le a film forgatását, bár ennek következményeit még nyögjük. Az eddigiektől nagyon eltérő, ámde szerintem nagyon jól felépített, fordulatos és vicces mozit készítünk egy odaadó, lelkes és kiváló stábbal.” Az Üvegtigris 3 vágási munkálatain a vágó, Kiss Wanda, és a rendező, Rudolf Péter már hetek óta gőzerővel dolgoznak, a filmet december 16-ától láthatja majd a közönség.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?