Valósághű változatok az új Audi A5-ből

Nem maradhatott ki a lemezfelnis puritán verzió sem!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A magyar Photoshop-mágus, X-Tomi szokásához híven hozzányúlt a friss sajtófotókhoz, így már nem kell gondolkoznunk, milyen lesz az új A5 Cabriolet, a Sportback, vagy az RS5.


Nincs kétség, X-Tomi egy művész, napról napra előjön a legfrissebb modellek átdolgozott fotóival. Bár furcsa becsípődése, hogy mindent puritán verzióként alakít át, fekete lökössel meg lemezfelnikkel, ahogy tette ezt az A5-tel is. Sokszor viszont nagyon komolyan alakítja át a fotókat, mintha valódi autó lenne a képeken. A gyári vonalakat használja, merít az elődökből, így az átszabott fotókon sokszor semmi idegen dolog sincs, így mondhatjuk, hogy teljes fényükben láthatjuk az új Audi A5 lehetséges variánsait.
Hirdetés

Sokat nem kell már agyalnunk, hogy fog állni az újabb dizájnnak a plusz két ajtó, vagy fog-e hiányozni a tető az új A5-ről, megkaptuk őket. Ráadásként a legizmosabb verziót is megálmodta nekünk, de az RS5 mellet volt ideje egy háromajtós ShootingBrake verzióra is. Szerencsére neki ez már csuklóból megy, sokszor igazi csemegéket alkot, amiken elég jól lehet szórakozni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?