Van még lehúzni való bőr az 500-ason

Újabb különkiadás készült a Fiat 500-ból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új modell egyelőre nincs, csak ismét egy friss különkiadás, ám most épp a kisautó időtálló és stílusos formáját ünneplik. A Collezione szép külsővel és hozzá passzoló belsővel érkezik.


Jó ideje piacon van már a Fiat 500, ám cseppet sem tűnik úgy, hogy az olaszokat ez izgatná, sőt! Imádják, hogy a forma ennyire időtálló, örökzöld és cuki, úgyhogy ezt meg is ünneplik most egy Collezione névre keresztelt sorozattal. Való igaz, hogy a Fiat 500 egy végtelenül jól sikerült forma, és az is biztos, hogy nagyon nehéz megunni, ellenben maga az autó, a technika és a felhasznált anyagok hagynak kívánni valót maguk után. Ezeken viszont egyik különkiadással sem változtattak.
Hirdetés

A Collezione pompás kéttónusú fényezéssel érkezik, rögtön kettővel: a Primavera fehér-szürke, az Acquamarina fehér-zöld. Elérhető lesz továbbá egy árnyalatú fényezésekkel is, ám mindegyiken ugyanott találjuk majd a Collezione plakettet kívül-, belül. Bent is ugyanolyan árnyalatokkal dolgoznak, amilyen a külső, a kéttónusúaknál ugyanazzal a két színnel. Motorok tekintetében nem lesz változás, 1,2-es négyhengeres szívó benzines, turbós kéthengeres, vagy négyhengeres dízel választható, akár robotizált váltóval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2018.03.13. at 14:46
  Permalink

  Valamiért továbbra is azt érzem hogy nem a szíve csücske az olasz autógyártás Tamásnak: “ellenben maga az autó, a technika és a felhasznált anyagok hagynak kívánni valót maguk után”

  A három dologból amit kifogásol, pardon kifogásolsz (múltkor már összetegeződtünk 🙂 ) egyikre sem tudom a választ megtalálni a fejemben.

  Az autó egy végtelenül timeless forma, nem öregszik.
  A technika, szerintem totál korszerű mi hiányzik még?
  Felhasznált anyagok (ez különösen a vesszőparipád amit mindig kifogásolsz ha Fiatról van szó): nem az a kategória ahol mondjuk cseresznyefa berakású műszerfalat kell várni. A magasabb kategóriáknál sem magától értetődőek a finom tapintású anyagok. Sőt!

Vélemény, hozzászólás?