Vászonsapkában érkezett a frissített bébi Lamborghini

Lamborghini Gallardo Spyder, a lényeg változatlan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Párizsban bemutatott kupéváltozat nyomán a Spyder is szögletesebb lett, a motorerő változatlan, és már a különleges Edizione Tecnica változat is megjelent.


Zárt tetővel már Párizsban megismerhettük az új Gallardót, most pedig bemutatkozott a legkisebb Lamborghini vászontetős kabrióváltozata is. A Spyder fizimiskáját ugyanazokkal a módosításokkal szabták át, mint amit zárt tetős testvérén már láttunk, szögletesebbek lettek a lökhárítók, és megnövelték a légbeömlő és kilépő nyílások méretét, ennek köszönhetően hatékonyabb lett a továbbra is 560 lóerős V10-es motor hűtése.
Hirdetés
A frissítés még a képen látható 19 colos Apollo felniket hozta magával, és az alapváltozat mellett máris bemutattak egy különleges kiadást Edizione Tecnica néven. A piros-fekete autó eltérő első légterelővel, aprócska hátsó szárnnyal, alapáras kerémia féktárcsákkal és külön hozzá tervezett egyedi festésekkel érhető el. A Gallardo és a Gallardo Spyder novembertől lesz elérhető, bár nem a mi számunkra.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?