Vége a magyar Torettók korának? A rendőrség szerint igen!

Felszámolta az illegális éjszakai gyorsulási versenyeket a rendőrség

Tavasszal kezdett nagyszabású akcióba a rendőrség, amellyel az illegális utcai versenyzést kívánták felszámolni. Több millió forint bírság kiosztása és rengeteg forgalmi elvétele után most úgy tűnik, a hatóság áll nyerésre.

Saját elmondása szerint sikerült teljesen visszaszorítania a rendőrségnek a Budapest környéki illegális gyorsulási versenyeket. A hatóságok elsősorban a nagyáruházak parkolóiban zajló eseményeket vették célkeresztbe, majd a terület tulajdonosával közösen tettek több placcot is alkalmatlanná a versenyzésre, például fekvőrendőrökkel. Emellett számos rajtaütéssel szegték az önkéntes Torettók kedvét, ugyanis az ilyen razziákon több millió forintnyi bírságot osztottak, és számos forgalmit koboztak el.
Hirdetés
A rendőrség továbbra is figyelemmel követi azokat az online felületeket, ahol a versenyeket korábban szervezték, azért, hogy a száguldozók ne találjanak új helyszíneket, hiszen az illegális versenyzés nem csak a sofőrökre, de a nézőkre is életveszélyes fenyegetést jelent.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?