Veterán rocksztáré volt az eladó Miura

Eladó Rod Stewart csodás állapotban lévő Lamborghini Miurája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Árverésre kerül egy Lamborghini Miura, sajnos nem az eredeti P400 S, hanem precízen átalakítva SV verzióra. Még így is kellőképpen értékes, mivel az első gazdája Rod Stewart volt.

Legyen bármilyen állapotban egy Lamborghini Miura, az mindenféleképpen értékes, hát még ha ilyen remek kondíciónak örvend. Ez a példány 1971-es, egy a 764-ből, ami a Lamborghinitől kigördült, és maga Rod Stewart rendelte, akinek nem ez volt az egyetlen Miurája. Nemcsak az egyik legnagyobb rocksztárként, hanem nagy autórajongóként is ismerni, viszont nem ebben az összeállításban rendelte anno az olasz csodát, sajnos átalakították.
Hirdetés
Viszont hozzáértéssel, precízen alakították át az eredetileg P400 S-ként kigördült Miurát SV-re, azaz a csúcsverzióra. A külső kiegészítőkön túl persze a technikát is hozzá igazították, így a futómű is sportosabb és alacsonyabban fut tőle a Miura, valamint a középen keresztbe beépített V12-es motor is megkapta a magáét. 380 lóerőre képes jelenleg és gond nélkül futja a 100-as sprintet 6 másodperc alatt. A kék-ezüst összeállítás csodás, ahogy a várható ára is az lesz. Alsó hangon több mint 300 millióra tartják, ennél valószínűleg jócskán többért fog elkelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?