Videón a Ferihegyi úton történt baleset utáni mentés!

Elrettentő példaként ismét nyilvános a katasztrófavédelem felvétele

Egészen pontosan a Ferihegyi repülőtérre vezető úton történt egy nagyon csúnya baleset. A mentésről egy rövid videót tett közzé a Fővárosi katasztrófavédelem.

„Három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Semmelweis utca magasságában. A balesethez a fővárosi és a reptéri hivatásos tűzoltók vonultak, akik a súlyosan összeroncsolódott autóból egy embert kiemeltek. A műszaki mentés idejére három sávot lezártak” – olvasható a Fővárosi katasztrófavédelem közleményében. A videóban látszik, hogy a baleset már a repülőtér melletti útszakaszon történt, ahol 2x2 sávon haladhatnak az autók, 70 km/h sebességkorlátozás mellett. Biztosan sokan tapasztalták már, hogy ezt nagyon kevesen tartják be ott. Remélhetőleg a videó segít abban, hogy a közlekedők óvatosabbak legyenek a jövőben ezen az útvonalon. Hiszen a záróvonalon kívül semmi nem választja itt el a szembejövő forgalmat, ami tovább növeli a kockázatot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?