Videón a Subaru BRZ töréstesztje!

Ilyen egy kis átfedéses törésteszt az USA-ban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota GR86 modelltestvére, a Subaru BRZ az IIHS töréstesztjén járt. Az amerikai szervezet híres arról, hogy mennyire alapos vizsgálatoknak vetik alá a tesztpéldányokat.

Ugyanarra a platformra épül a Subaru BRZ és a Toyota GR86, így az egyikük töréstesztje iránymutató a másik modellel kapcsolatban is. Márpedig a BRZ kiérdemelte az IIHS legmagasabb elismerését, a Top Safety Pick+ díjat. Ehhez a járműnek „Jó” minősítést kell elnyernie hat IIHS ütközési értékelésben, köztük a vezetőoldali kis átfedésű frontális, az utasoldali kis átfedésű frontális, a közepes átfedésű frontális és az oldalütközés terén, illetve a tetőszilárdsági és a fejtámlák tesztjein is. Ezen kívül a felszereltségüknek tartalmaznia kell ütközés-megelőző rendszert, végül, „Jó” vagy „Elfogadható” minősítésű fényszórókkal kell rendelkeznie minden felszereltségi szinten. Nézd meg te is a kis átfedéses tesztet az alábbi videón!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?