Hirdetés

Világító kábel és okoszokni a Renault jóvoltából

Nyílttá tette a Renault a Twizy fejlesztését startup cégek számára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Renault megnyitotta a lehetőséget startup cégek számára a Twizy továbbfejlesztésére, emellett több érdekességet is mutattak partnereivel közösen a CES-en.

A Pilot töltőkábele világit a töltés megkezdésekor, ha kész, kialszik, innen láthatjuk, hogy áll a töltés. Az OSVechicle, az ARM és a Renault jóvoltából a Twizy fejlesztése nyílt lett startup cégek számára

A Renault is részt vesz az éppen zajló 2017-es Consumer Electronic Show-n, ha nem is mutat újdonságot, partnereit erősen támogatja. Két partnerével a kétüléses Twizy villanyautót helyezték rivaldafénybe, az OSVechicle és az ARM processzorgyártó segítségével nyílttá tették a kisautó hardveres és szoftveres fejlesztését. Startup vállalkozásoknak így lehetőségük nyílik továbbfejleszteni, kihozni a maximumot a kisautóból, hogy megmutassák, mire is képesek. Nagy segítség, ha az alapot nem nekik kell kidolgozni, így könyebben megmutathatják új ötleteiket, amikért várhatják az érdeklődő befektetőket.

A Sensoria okosruhák fejlesztésével foglalkozik, a Renault-val közösen autóversenyzők számára készül szívritmusfigyelő póló, valamint lábmozgást analizáló okoszokni

Hirdetés

A Twizy és úgy általában a villanyautók új technológiájú kábelt kaphatnak a Pilot jóvoltából. A mobil- és autóelektronikai tartozékokat gyártó vállalat töltőkábele vizuálisan informálja az autó tulajdonosát az aktuális töltöttségi szintről. Minél több töltést vesz föl az autó és minél jobban telítődnek akkumulátorai, annál jobban halványodik a kábel világítása. Üres aksiknál erősen világítva pulzál, ha kész a töltés, egyáltalán nem világít. A Sensoria és a Renault együttműködéséből az autóversenyzés, pontosabban a versenyzők felkészítése profitálhatna. Az okosruházatok fejlesztésével foglalkozó Sensoria legújabb találmánya az okoszokni, ami a versenyző lábmozdulataiból informálódva tudna adatokat gyűjteni és továbbítani, mindennek köszönhetően a pilóta tanácsokat kaphatna a hatékonyabb lábmunka érdekében.

Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?