Villanyra vált James Bond

Nem csak a főszereplő változik, az új Bond filmben villanyautó lesz a sztár járgány

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagyot változtat a következő, 25. James Bond mozi az eddigi történeten. Az egy dolog, hogy megismerjük Daniel Craig utódját, de az újonc már szakít a klasszikus sztárautóval is.


Ismét új szakasz kezdődik a James Bond mozifilmek sorában. Hamarosan elkezdik forgatni a 25. epizódot, aminek a projektcímét és a fontosabb paramétereit már lehet tudni. Shatterhand néven kezdik el a munkálatokat, a vásznon viszont már nem Daniel Craiget fogjuk látni, a hatodik Bondot ugyanis leváltják egy fiatalabb színészre, aki talán az eddigi rajongók számára is szimpatikusabb lehet, Craig ugyanis sokaknál kicsapta a biztosítékot azzal, hogy egyrészt szőke, másrészt jobban szereti a sört, mint a Martini koktélt.
Hirdetés

A rendező, Cary Joji Fukunaga elárulta, hogy az új színész több szempontból is kicsit visszafogottabbnak ígérkezik elődeinél. Hatalmasat változtat például a filmen, hogy ő már nem fog benzint égetni a szolgálati kémautóval, ugyanis teljesen elektromos autót kap. A márkával viszont nem szakítanak, sőt, szorosabbra kötötték a kapcsolatot és most már nem elégedtek meg egy egyedi külsejű sportkocsival, a forgatásokra egyenesen a legfrissebb fejlesztést kérték, ami a márka első, valódi, teljesen elektromos autója, a Rapid E. Annyiban is különbözik az előző Bond autótól, hogy ebből valóban készül megvásárolható autó is, de csupán 155 példányban. Az alap dolgokról persze nem kell lemondanunk, hiszen az új Bondot is megfelelően el fogják látni a szükséges kémkütyükkel és valószínűleg a klasszikus poénokról sem kell lemondanunk, ám azt azért elárulták, hogy fontos akciójelenetek fognak lejátszódni az autóval és az autóban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?