Volvósok figyelem! Autójuk hétvégi programot ajánl

E hétvégén 4. Bodrogkisfaludi Volvo Baráti Találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak közlekedési eszköz, vagy már családtag? Ha inkább utóbbi, akkor teljességgel érthető, hogy sokan autójukhoz kötődő hétvégi rendezvényekre járnak. Ilyen kínálkozik ezúttal a Volvósoknak.

Vannak autómárkák, amelyek esetében az átlagosnál nagyobb a márka iránti kötődés. E tekintetben a svéd brandek kétségkívül élen járnak, a Saab-hívők szívét csak erősíti az autómárka megszűnése, s a Volvo-fanatikusokat sem ingatta meg a cég kínai kézbe kerülése. Hiszen az autók továbbra is svédek.
Aki egy autómárkát választ, bizonyára szívesen találkozik olyanokkal, akik szintén az adott márkánál kötöttek ki. Jó eséllyel azonosan vélekednek (legalább az autókról), de természetesen szervizelési, alkatrészbeszerzési információkat is megoszthatnak egymással. A márkatalálkozók nyilván egyre népszerűbbek lesznek az autópark korosodásával, s így nem meglepő, hogy a tavaszi Országos Volvo Találkozót most egy újabb, jóval kisebb szabású követi Észak-Kelet-Magyarországon.
Hirdetés
A régió Volvo-hívői számára lehet érdekes a 4. Bodrogkisfaludi Volvo Baráti Találkozó, melyet e hétvégén szerveznek nem csak a márka éltetésére, hanem Tokaj-Hegyalja borvidékének megismertetésére. A teljes hétvégés programhoz a bodrogkisfaludi Zakator Vendégház[/url] kínál kedvezményes, két étkezést is magában foglaló szállást fejenként 6500 forintért. Bár a találkozó a márkához kötődő programokat is sorol, inkább egy baráti programnak ígérkezik több meglepetéssel is. A tavalyin a szervezők beszámolója szerint Volvo-totó és átlagtartó verseny jelentette az autós vonalat, az első helyezett nevével ellátott arany (színű) féktárcsát kapott.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?