Zavar a dugó? Amerikában driftelő fiatalok miatt állt a forgalom

New Jersey mellett az autópályán égette a gumit egy ezüst Camaro kabrió

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hazai torlódások oka legtöbbszor baleset vagy útkarbantartás, és még így is dühöng a nép. Ehhez képest Amerikában megint driftelő fiatalok miatt állt a forgalom, most épp New jersey-ben.

Egy éves szinten több százmilliós forgalmú autópályát elzárni némi keresztbe csapatásért semmiképp sem a legfelvilágosultabb dolog, sőt, egyenesen idiotizmusnak is nevezhető. Egy Reddit posztban mégis éppen ez látszik, szerencsére jó messze tőlünk, New Jersey-ben történt a dolog. A látottak alapján nem csak Redditre készült külsős videó róla, maguk az elkövetők is videóztak.
Hirdetés
A videón látható randalírozás valószínűleg nem tartott sokáig, a végét csípte el egy arra járó autós. Amúgy maga a szórakozás ezen formája ártalmatlan is lehetne, ha mindezt nem mások kárára, sűrű tömegben vagy egy ekkora forgalmú utat lezárva csinálnák a sofőrök. Az ilyesminek zárt pályán a helye, és kész. Baleset szerencsére nem történt, a nem egész egy perces videó végén pedig az autósok - mint akik jól végezték dolgukat - elhajtanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?