Zuckerberg: VW Golf helyett Pagani Huayra

Új autót vett a Facebook atyja. Na de milyet!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha igaz, Mr. Facebook megvette első igazán drága autóját. Tényleg nem aprózta el, a kocsi egy Pagani Huayra úgy 1-2 millió dollárért.


Nem biztos, hogy helytálló a sajtóértesülés, azt sem tudjuk pontosan, hogy mennyibe is kerül egy ilyen szupergép, mire a kedves ügyfél fölextráztatja, mindenesetre úgy hírlik, Mark Zuckerberg megvette/lefoglalózta első komoly autóját. A Honda Fit/Jazz, az Acura TSX és a Volkswagen Golf GTI mellé. Az új szerzemény pedig egy Pagani Huayra minimum 1,3, de inkább 1,5-2 millió dollárért. Mert hát nagyobbat álmodni többségünknél, de neki tán van is miből.
Hirdetés

Az olaszok a minap vetették meg lábukat az USA-ban, s jól is tették, mert megrendeléseik majdnem felét Mr. Facebooknak és honfitársainak köszönhetik. Az alig 1,35 tonnás és 1,17 méter "magas" Huayra motorja Mercedes-féle 6,0 literes V12-es biturbó 730 lóerővel és 1000 Nm nyomatékkal, váltója 7 fokozatú szekvenciális, 100-ra 3,3 mp alatt gyorsul, a végsebessége 370 km/óra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 05:57
    Permalink

    Ilyenkor nem zavarja a bmw-t, hogy az ő autóik meg 250nél leszabályoznak? Jó nem egy árban vannak, de azok az M-es erőgépek simán mennének tovább is. 😀

Vélemény, hozzászólás?