A leendő csajod igazából kaszkadőr

Vakrandis átverés Ford Mustanggal, csapatással és gumifüstöléssel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valentin napi átverés a Fordtól; a vakrandira jelentkező urakat a csinos szőke hölgy úgy megautóztatja, hogy csak néznek.


Kellett némi szervezés ennek a videónak az elkészítéshez, az biztos. Először is több vakrandira jelentkező, mit sem sejtő urat kellett összecsődíteni. A bekamerázott, preparált terep már kész csapdaként várta őket. A kedves, csinos hölggyel egy kicsit traccsoltak, majd a forgatókönyv szerint felajánlotta nekik a végzet négy keréken hódító asszonya, hogy a zsír új, 2015-ös Ford Mustangjával menjenek el máshova. A válasz naná igen, aztán az autóba beülve a lovagok rá is kérdeznek, ne vezessenek inkább? A szőke ciklon ugyanis a negatív sztereotípiának megfelelően egyenetlenkedik, nemigen megy neki a tengerentúlon nem szokványos kéziváltó kezelése.
Hirdetés


Aztán, ahogy a videóból látszik, amint beérnek a természetesen lezárt és biztosított parkolóba, a sofőr megtáltosodik. Vicces az utasok reakciója, főleg, hogy előtte olyanokat mondanak, mint hogy "Nindzsa vagyok" meg "Imádom a kalandot". Van akin látszik, komolyan megijed, van akinek tetszik, végül persze mindenki nevet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 21:35
    Permalink

    Nem, még véletlenül sem ennyi. Ez ennél messze bonyolultabb.
    Ha meg magadtól nem tudod mi a baj ezzel akkor valószínűleg reménytelen is magyarázni.

  • 2017.10.28. at 21:35
    Permalink

    Az ilyen szemeteket miért nem tartjátok meg a többi oldalnak? Miért kell a bányász béka alá lemenni színvonalban? Megéri az a plusz nemtudommennyi kattintás? Ennél már csak a kocsiból vérvörös fejjel kiugró hőbörgő idióták videói szánalmasabbak.

Vélemény, hozzászólás?