875 lóerővel 1,7 s alatt gyorsul a Peugeot virtuális tanulmánya

Bemutatkozott a Peugeot Vision Gran Turismo Virtual Racer

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Gran Turismo 6 játékon kívül máshol nem lehet majd kenni a Peugeot legújabb fantáziaszüleményének. Az imidzsmodell számai irreálisak.


A Vision Gran Turismo Virtual Racer nemhogy nem fog gyártásba kerülni, de még csak a fizikai valóságban sem létezik. Erre két dolgot mondhatunk. Az egyik, hogy mi ez a butáskodás? Másrészt meg sajnálhatjuk, hogy ilyen autó igazából nincs. A Gran Turismo 6 az egyik legnépszerűbb autós játék ma is. A hozzá készített virtuális tanulmányautók közül megmutattuk már a Mercedesét és a Renault-ét is, most a Peugeot-n volt a sor.
Hirdetés


A hipotetikus sportkocsi 1:1-es kilogramm-lóerő aránnyal büszkélkedhet. 8,75 mázsájára 875 lóerő jut, így 1,7 másodperc alatt eléri - a fantáziánkban és persze a játékban - a százas tempót. A játékosok a kompakt kinézetű sport Peugeot-t választva egy alig 104 centiméter magas bódét hajthatnak. A szoborszerű Vision Gran Turismo Virtual Raceren bár nincsenek olyan aerodinamikai elemek, mint egy Le Mans-i prototípuson, az alkotó szerint az alakja termel elég leszorítóerőt. A fantáziaautó hajtásáról 3,2 literes V6-os benzinmotor gondoskodik, váltója hatfokozatú és a nyomatékot összkerékhajtási rendszeren át osztja el. A legmenőbb virtuális Peugeot egy ingyenes frissítés formájában, hatféle színsémában lesz elérhető a PS3 konzolon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?