Szerinted mennyibe kerül itthon az új Audi Q4 e-tron? Mutatjuk!

Már Magyarországon is rendelhető az Audi frissített villanyautója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A friss Audi Q4 e-tron adatairól és újdonságairól már beszámoltunk, ám most az is kiderült, hogy Magyarországon mennyibe kerül az elektromos crossover legújabb kiadása.

Frissült az Audi Q4 e-tron, rengeteg új funkció mellett a hajtásláncok is modernebbek lettek. Magáról a frissített modellről részletesebben ide kattintva tájékozódhattok egy korábbi cikkünkből, ma ugyanis a nagy újdonság nem más, mint a magyarországi ár.

A frissített Q4 e-tron modellek már itthon is rendelhetők, 22 833 330 forintos alapártól.

Már az online konfigurátorban is a frissített modelleket találjuk, itt a Sportback kivitel ára is megjelenik, ebből a legolcsóbbat 23 681 690 forintért kínálja az Audi. Az alapváltozathoz képest szinte pontosan egymillió forint az összkerékhajtás felára, az erősebb, 340 lóerős hajtáslánc pedig további közel kétmillió forintba kerül, ami a normál változat esetében 25,57 millióra, a kupésabb sportback karosszéria esetében pedig 26,42 millióra emeli az indulóárat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?