Na most akkor kéne egy Lincoln. Vagy nem?

Ha Lincoln, akkor Matthew McConaughey. És fordítva

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

És akkor Matthew McConaughey újraértelmezi az igazság árát.


Matthew McConaughey 45 éves lesz novemberben. Öreg? Inkább fiatal, nem mellékesen híres és Oscar-díjas színész, kiváló reklámarc. És az igazság ára (The Lincoln Lawyer) című 2011-es filmben már lincolnozott, hát biztos nem véletlen, hogy ő a márka, a Ford amerikai luxusmárkájának és tervezett megfiatalításának a nagykövete. Mr. McConaughey a 2015-ös modellévű MKC small size, azaz "kis" SUV, kompakt crossover tévés és netes szpotjaiban szerepel majd, az alábbi videó egy kis "színfalak mögötti" ízelítő.
Hirdetés


A nők bálványa, a megannyi jó és kevésbé jó filmben nagyot domborító művész elmondta, hogy imád vezetni, már vagy hatvanszor megtette a Hollywood-Austin utat, márpedig a nyugati oldalról, Los Angelesből, Kaliforniából át a keletire, dél-keletire, Texasba nem éppen rövid az út. Cirka 2200 km. És vissza sem kevesebb. Két nap. Na de a Ford Kuga-leszármazott Lincoln MKC persze kényelmes meg minden, sőt, a 2,0 és 2,3 literes EcoBoost turbómotorral, előbbivel akár szimpla fronthajtásosan még takarékos is. Amerikai mércével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?