Az autólopás trükkjeire hívja fel a figyelmet egy új sorozat

TV-sorozat indul az autólopás különböző módszereiről és azok megakadályozásáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Brian Brushwood az elmúlt 15 évben elsajátította a bűnözők gondolkodásmódját és legfontosabb trükkjeit, most mindenkinek, mindent megmutat.


Hekkeld meg az életed címmel egy vadonatúj sorozat indul április 9-én a National Geographic Channel műsorkínálatában. Kiderül, hogy miként lehet ellopni egy autót 1,5 perc alatt úgy, hogy az senkinek se tűnjön fel. A sorozat célja természetesen nem a bűnözők képzése, hanem az, hogy az emberek tisztában legyenek a tolvajok módszereivel, és megtudják, hogy milyen védelmi lehetőségek vannak az egyes módszerek ellen.
Hirdetés

A műsorvezető, Brian Brushwood az elmúlt 15 évét annak szentelte, hogy elsajátítsa a bűnözők gondolkodásmódját és legfontosabb trükkjeit, tudását pedig most arra használja, hogy mindezeket a nézőknek is bemutassa és felhívja a figyelmet a legjobb védekezési technikákra. A sorozatból az is kiderül, hogy mennyire "nehéz" betörni egy átlagos amerikai családi házba, ezen kívül pedig az online vásárlás és bankszámla feltörési módszerekről is szó lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?